Надзвичайні події

У Чернігові рятувальники знімали чоловіка з балкона

Уранці 27 березня надійшло повідомлення на лінію ДСНС про те, що в одному з багатоквартирних будинків по вул. Єськова на балконі висить чоловік.

Із власних джерел ЧЕЛАЙН стало відомо про подію близько 9.50.

«Наші рятувальники виїхали на виклик. Побачили чоловіка, який тримався вже на одній руці за балкон, який розташований на 8-му поверсі 9-поверхового будинку.

Рятувальники надали йому допомогу, знявши з балкона. Окрім рятувальників, на місці події була присутня швидка та поліція.

Причини встановлюються», – повідомила в коментарі ЧЕЛАЙН речниця ГУ ДСНС України в Чернігівській області Ніна Луценко.

Патрульна поліція повідомила, що чоловік 1990 року народження.

«На восьмому поверсі будинку №8 по вул. Єськова зі сторони дороги було видно чоловіка, який висів із зовнішньої сторони балкона, тримаючись руками за балконну раму, і кричав. На місці перебували працівники ДСНС, які підняли драбину та зняли цього громадянина.

Під час спілкування поводився неосудно, нічого не казав. На жодні запитання не відповідав. На місце прибула КШМД, якою й госпіталізували постраждалого.

За словами сусідів, був завжди тихим і спокійним, чи працював десь – не відомо», – розказала в коментарі ЧЕЛАЙН Руслана Железняк, речниця патрульної поліції Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button