Надзвичайні події

У Менському районі під час пожежі 62-річна жінка отруїлась чадним газом (Фото)

13 лютого о 13:02 до Служби порятунку «101» у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Стольне, що за 27 км від райцентру.

За викликом на місце події прибуло відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцева пожежна команда с. Семенівка. Вогнеборці спільними діями о 13:24 локалізували, а о 13:33 остаточно ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження полум`я на поруч розташовані будівлі житлового й господарчого призначення. Вогнем знищено перекриття будівлі на площі 5 кв.м, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові у шахті колектору сталася пожежа сміття

Як з`ясувалося, того дня 62-річна родичка господаря будинку прийшла в гості та побачила всередині помешкання дим. Жінка забігла до задимленої оселі, щоб відшукати там своїх онуків. Зрозумівши згодом, що в будинку дітей немає, вона звернулася по допомогу до сусідів, поскаржившись на погане самопочуття. З попереднім діагнозом «отруєння чадним газом» жінку каретою швидкої медичної допомоги доставлено до реанімаційного відділення Менської центральної районної лікарні.

Імовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button