Надзвичайні події

У Ніжині «Opel Movado» зіткнувся з велосипедистом

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У м. Ніжині по вул. Шевченка на відстані 100 метрів від автобусної зупинки «Молодіжна» 13 червня велосипедист, перебуваючи у стані  сильного алкогольного сп’яніння, під час руху здійснив зіткнення з боковим дзеркалом заднього виду автомобіля «Газель».

Велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні;

У м. Ніжині по вул. Прилуцькій, 76 о 15 год. 43 хв.  13 червня водій автомобіля «Opel Movado» здійснив зіткнення з велосипедистом, який рухався у попутному напрямку та несподівано здійснив поворот праворуч.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні;

У м. Чернігові по вул. Івана Мазепи біля будинку № 68-А о 16 год. 50 хв. 13 червня водій  автомобіля марки «Iveco-35S11», рухаючись заднім ходом по прилеглій до будинку території, здійснив наїзд на пішохода, який рухався по прибудинковій території позаду автомобіля в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був доставлений  до Чернігівської міської лікарні №2, після надання медичної допомоги був  направлений на амбулаторне лікування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button