Надзвичайні події

У Ніжині внаслідок ворожих обстрілів з «Урагану» загинуло 2 людини

Діючи підступно, окупанти порушують правила Міжнародного гуманітарного права, здійснюють обстріли цивільного населення в населених пунктах та на трасах. Тому наразі залишатися вдома або укриттях безпечніше.
❗️Сьогодні о 14.20 був руйнівний обстріл РСЗО “Ураган”. Є інформація про 5 поранених та 2 загиблих. У результаті вибуху пошкоджено 40 метрів теплотраси, проводять ремонтні роботи, до кінця дня тепло має бути повернуто в домівки.
4 будинки залишаються без світла, ремонтні роботи будуть продовжені завтра. У 17 школі, 25 садочку та амбулаторії сімейної медицини №6 в результаті вибуху пошкоджено вікна, відповідні служби ліквідовують наслідки надзвичайної ситуації.
❗️Соціальні служби забезпечують гуманітарною допомогою відповідні категорії населення.
❗️Сьогодні прийняли ще один вантаж вагою 20 тон. Дякуємо чернівчанам за допомогу.
❗️Від Зінченко Ольги прийняли гуманітарний вантаж з ліками, карематами та одягом, який був розподілений між медустановами та переданий для потреб Тероборони.
❗️Сьогодні розвантажено гуманітарну допомогу, яка вчора прибула зі Львова. Продукти харчування, одяг та предмети гігієни були передані в Будинок-інтернат, Територіальний центр, для військовослужбовців та на потреби Тероборони.
❗️ЗСУ здійснює оборону по всім напрямкам просування противника.
Віримо в Бога та наші ЗСУ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Олександр Кодола — міський голова Ніжина

Ще статті по темі

Back to top button