Надзвичайні події

У пожежі на Чернігівщині загинула людина

За минулу добу рятувальники Чернігівщини ліквідували чотири пожежі, три з яких – у приватному житловому секторі й одна інша. Причинами загорянь послугувало коротке замикання електромережі, необережне поводження громадян із вогнем, порушення правил при експлуатації нагрівальних печей та димарів. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Так, 17 лютого о 02:42 до Служби порятунку «101» у м. Бахмач надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Курінь Бахмацької територіальної громади Ніжинського району.
За викликом на місце події прибули два відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області.

На цей час майже вся покрівля будинку була охоплена полум’ям. Оперативними діями вогнеборці о 03:15 локалізували та о 04:00 остаточно ліквідували пожежу. Під час гасіння в одній із кімнат помешкання вогнеборці виявили тіло господаря, 1939 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю по всій площі, перекриття на площі 40 кв.м., пошкоджено стіни.

Імовірною причиною пожежі, яка призвела до трагедії, стало порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button