Надзвичайні події

У Прилуцькому районі потонула 11-річна дитина

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлюють причини та обставини, що призвели до утоплення у водоймі 11-річного вихованця навчально-реабілітаційного центру.

4 жовтня близько 16-ї години до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території комунального закладу в ставку виявили тіло підопічного хлопчика.

За вказаною адресою відразу виїхали слідчо-оперативна група райвідділу та співробітники ювенальної превенції.

Правоохоронці виявили у водоймі дитину без ознак життя. Попередньо поліцейські встановили, що під час прогулянки на території закладу, дитина впала у ставок та втопилася. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні затримали чернігівця «під кайфом»

Наразі на місці події працюють співробітники Прилуцького районного відділу поліції, які встановлюють причини та обставини, що призвели до трагедії.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок» та статтею 137 Кримінального кодексу України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).

Розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button