Надзвичайні події

У Ріпкинському районі палав житловий будинок

До Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі 5 грудня о 20:30 надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Олешня, що за 25 км від райцентру.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

За викликом до місця пригоди прибули пожежно-рятувальний підрозділ із райцентру та пожежна команда з селища Добрянка. На той момент вогонь уже вирував усередині та на даху будинку. Спільними діями вогнеборців пожежу о 21:20 локалізовано, а о 23:00 остаточно ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані чотири будівлі господарчого призначення та сусідній житловий будинок. Проте вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття помешкання, пошкодив стіни та майно.

За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

У зв’язку з цим рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області закликають населення звертати увагу на стан пічного опалення, своєчасно зашпаровувати тріщини та чистити димарі від сажі. Не перегрівайте надмірно печі та не розташовуйте поблизу них легкозаймисті речі. Пам’ятайте, що дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button