Надзвичайні події

У садовому товаристві «Текстильник» згорів дачний будинок (Фото)

8 січня о 02:56 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння у м. Чернігів дачного будинку в садовому товаристві «Текстильник».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Білоуській горів двоповерховий житловий будинок

За викликом на місце події оперативно прибуло 3-тє відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста у складі 12 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки. На той час дах будівлі було охоплено полум’ям. Вогнеборці о 03:33 пожежу локалізували, а о 05:40 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовану господарчу споруду.

На щастя, мешканка дачного будинку, яка на момент виникнення загоряння відпочивала в оселі, не постраждала. Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час влаштування й експлуатації нагрівального приладу. Вогнем знищено дах будівлі на площі 30 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 50 кв.м, перегородки, стіни та майно.

У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки: стежити за справністю опалювальних, електронагрівальних приладів, проявляти обережність у поводженні з вогнем.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button