Надзвичайні події

Упродовж минулих вихідних чернігівські вогнеборці ліквідували 7 пожеж (Фото)

Упродовж минулих вихідних на території Чернігівщини виникло 7 пожеж, з яких  6 у житловому секторі громадян. Причинами їх виникнення послужили коротке замикання електромережі, порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт, необережність у поводженні з вогнем, розряд блискавки та підпал.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

21 липня о 07:28 до Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Великі Осняки. За викликом до місця пригоди прибуло два відділення 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Вогнеборці о 08:15 локалізували, а об 11:00 остаточно ліквідували загоряння. Причиною виникнення пожежі послужив розряд блискавки. Вогнем знищено покрівлю будинку, покрівлю та перекриття господарчої будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа через нічну грозу: блискавка залишила мікрорайон Чернігова без світла

Цього ж дня о 21:14 виникла пожежа житлового будинку в с. Бобруйки Козелецького району. Телефонували сусіди, які помітили відкрите горіння у помешканні. За викликом на місце пригоди прибули рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області, які о 21:45 пожежу локалізували, а о 23:20 остаточно ліквідували. В ході ліквідації загоряння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на розташовані поруч сусідні житлові будинки та інші споруди господарського призначення. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв.м., пошкоджено стіни на площі 40 кв.м. Причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі.

22 липня  о 14:05 у м. Прилуки в автокооперативі «Нафтовик», що по вул. Константинівській сталося загоряння автомобіля «Орel Vectra». На місце події прибуло два відділення рятувальників 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Пожежу о 14:30 було локалізовано, а о 14:50 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено майно. Причина — порушення правил пожежної безпеки під час проведення газозварювальних робіт.

Ще статті по темі

Back to top button