Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 45 разів залучались до ліквідації пожеж

Упродовж минулого тижня з 09 по 16 листопада щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 195 чоловік особового складу та 60 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 26 пожеж, 19 з яких виникли в житловому секторі громадян, 1 на об’єкті, 2 на транспорті та 4 інших. Вогнем пошкоджено 16 будівель різного призначення та 2 одиниці техніки. На жаль, під час пожеж загинуло 4 особи, ще 1 врятовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові горіла будівля на вулиці Музейній

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 4 рази залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів, які були виявлені у  Козелецькому (двічі), Чернігівському районах та смт Козелець. Знищено у встановленому порядку 24 боєприпаси часів минулих війн, з них: 2 артилерійські снаряди калібром 152 мм, 4 артилерійські снаряди калібром 122 мм, 6 артилерійських снарядів калібром 45 мм, 1 протитанкову міну ТМ-62, 2 мінометні міни 50 мм, 1 ручну гранату РГД-33 та 8 підривників до артилерійських снарядів.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 15 разів залучалися для надання допомоги громадянам та інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button