Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 46 разів залучались до ліквідації пожеж (Фото)

Упродовж минулого тижня з 17 по 24 травня щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 187 чоловік особового складу та 65 одиниць спецтехніки.

Вогнеборцями ліквідовано 24 пожежі, з яких 13 виникло в житловому секторі громадян, 2 у природних екологічних системах, 5 на транспорті, 2 на об’єктах та 2 інші. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню у м Ніжин 1 особа отримала травми, а у м. Чернігові 1 людина загинула.

У р. Десна біля с. Ковчин Куликівської територіальної громади Чернігівського району виявлено тіло потонулого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася смертельна пожежа

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 9 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, виявлених у Чернігівському районі (п’ять разів), Прилуцькому районі (два ризи), Ніжинському районі (один раз), в м. Чернігів (один раз). Знищено у встановленому порядку 16 боєприпасів, з них 2 — артилерійські снаряди калібром 45 мм, 3 — артснаряди калібром 152 мм, 3 — артснаряди 76 мм, 2 — ручні гранати РГД — 33, 3 — ручні гранати Ф -1, 1- мінометна міна калібром 50 мм, 1- мінометна міна калібром 82 мм та 1- протитанкова міна ТМ-43.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 12 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button