Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини 46 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій

Упродовж минулого тижня з 25 листопада по 2 грудня щоденно в пожежно-рятувальних підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області знаходилось на цілодобовому чергуванні 190 чоловік особового складу, 57 одиниць основної та спеціальної техніки. Вогнеборці ліквідували 38 пожеж, 25 з яких виникли в житловому секторі громадян, 1 на об’єкті, 5 на транспорті, 5 в природних екологічних системах та 2 інші. Під час пожеж одна людина загинула, ще одна отримала травми.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині автівка в’їхала у річку

Підрозділи У ДСНС України у Чернігівській області двічі залучались до проведення робіт по вилученню тіл загиблих з води у Чернігівському та Корюківському районах.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучалася до дій за призначенням. Саперами ДСНС знищено артилерійський снаряд калібром 45 мм та мінометну міну калібром 82 мм.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 4 рази залучалися до надання допомоги громадянам та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button