Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня вогнеборці Чернігівщини ліквідували 30 пожеж

Упродовж минулого тижня, з 06.09. по 13.09.2021, щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 185 чоловік особового складу та 63 одиниці основної та спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині горить торф

Вогнеборці ліквідували 30 пожеж, із яких три на об’єкті, 12 – у житловому секторі громадян, дві – на транспорті, 9 – у природних екологічних системах та 4 – інші. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню двоє осіб травмовано.

Також фахівці групи піротехнічних робіт і підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 5 разів залучалися до дій за призначенням у Чернігівському районі (2 рази), Новгород-Сіверському районі (1 раз) і Прилуцькому районі (1 раз). У встановленому порядку знищено 85 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: 69 артилерійських снарядів калібром 37, 45, 76, 85, 152 мм, авіаційну бомбу SD-1 і 5 мінометних мін калібром 82 мм, 3 ручні гранати М-39, Ф-1 часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 11 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button