Надзвичайні події

Упродовж минулої доби на Чернігівщині у вогні пожеж загинуло 2 жінки (Фото)

За минулу добу вогнеборцями підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 3 пожежі, 2 з яких виникли у житловому секторі громадян та 1 на транспорті. На жаль, у вогні загинуло 2 літні жінки.

12 листопада о 21:44 до Служби порятунку «101» у смт Сосниця надійшло повідомлення про пожежу приватної будівлі літньої кухні, що у с. Киріївка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі пожежа в будинку забрала життя господарки

За викликом на місце події прибуло відділення 10-го Державного пожежно-рятувального підрозділу ДСНС, місцева пожежна команда с. Кудрівка. Крім того, у зв’язку із відсутністю поруч розташованих вододжерел, вогнеборці залучили трактор з ємністю для підвозу води місцевого жителя. Спільними діями о 22:07 пожежу було локалізовано та о 22:20 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в будівлі було виявлено тіло 64-річної господарки без ознак життя. Ймовірно, причиною трагедії послужила власна необережність жінки під час паління.

13 листопада о 04:07 до Служби порятунку «101» у м. Бахмач надійшло повідомлення про пожежу у смт Дмитрівка приватного житлового будинку.

За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда. Вогнеборці о 05:01 пожежу локалізували, а о 05:50 остаточно ліквідували, в ході чого у одній з кімнат помешкання виявили тіло 62-річної господарки помешкання. Найбільш ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button