Надзвичайні події

Упродовж минулої доби рятувальники 7 разів залучались до ліквідації пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 5 пожеж, з яких 2 в житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 2 інші. Травмована 1 особа. Їх причинами послужили коротке замикання електромережі та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині 48-річний чоловік отримав серйозні опіки у результаті пожежі

Так, 15 березня о 12:00 до Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі Талалаївської територіальної громади надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Красний Колядин. За викликом до місця події прибуло відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини  УДСНС України у Чернігівській області. Вогнеборці о 12:31 пожежу локалізували та о 12:53 остаточно ліквідували. Під час спроб самотужки загасити полум’я отримав термічні  опіки верхніх кінцівок тіла та дихальних шляхів ІІ-ІІІ ступенів 48-річний син господарки. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги доставлено до реанімаційного відділення Талалаївської центральної районної лікарні. Причина пожежі наразі встановлюється.

Крім того, рятувальники 2 рази залучалися до надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт, зокрема проведення аварійно-рятувальних робіт на місці ДТП у м. Ічня по вул. Максиміхіна та робіт по буксируванню автомобіля бригади екстреної медичної допомоги у с. Любечанинів  Остерської територіальної громади Чернігівського району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button