Надзвичайні події

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 20 пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 20 пожеж, з яких 7 у житловому секторі громадян, 11 в природних екологічних системах та 2 інші. Їх причинами послужили розряд блискавки, коротке замикання електромережі, необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа в житловому секторі

Так, 18 вересня о 00:30 до Служби порятунку «101» у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Курінь, що за 10 км. від районного центру. Оперативно на місце пригоди прибуло два відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 чоловік особового складу, 2 одиниць спеціальної техніки та автомобіль місцевого сільгосппідприємства «Авангард».

На цей час вогонь майже повністю охопив покрівлю будинку та виникла загроза розповсюдження полум`я на поряд розташовані споруди господарського призначення. Рятувальники о 00:54 пожежу локалізували, а о 01:43 остаточно ліквідували. Під час спроб самотужки загасити загорання отримала термічні опіки кінцівок тіла 63-річна господарка помешкання. Постраждалу каретою швидкої медичної допомоги доставлено до Бахмацької центральної райлікарні.

Причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків на них й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем та слідкуйте за справністю електроприладів.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button