Надзвичайні події

В Інтернеті знову розгорівся скандал навколо «Десни»

Навколо навчального центру «Десна», що на Чернігівщині, розгорівся скандал через виділення військовим грошей.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий волонтер Роман Доник.

«Сподіваюся, ще не всі забули скандал після відеоролика з Десни, викладеного на ютубі? Сподіваюся, всі перейнялися покаранням винних і виділенням коштів? Я не хочу і не буду обговорювати рішення міністра оборони. Воно прийнято. Як і рішення про виділення коштів. Тобто є чітке розуміння проблеми. Крім хренової роботи окремих унікумів, є проблема недофінансування«, — зазначив волонтер.

За його словами, на розширеній нараді в Міноборони було озвучене розпорядження про виділення коштів. Після цього відповідальними особам було сказано, що гроші в «Десну» надійдуть практично наступного дня.

«Десна в очікуванні. «Пальці на курках», точніше – на авторучках, щоб укладати договори та закуповувати матеріали й ремонтувати далі. Грошей немає. Майже два тижні грошей немає. Після неодноразових дзвінків начальник головного КЕТ (Головного квартирно-експлуатаційного управління. – Ред.)

ЗС України полковник Галушко включає армійську кмітливість і говорить наступне (дослівно): «За Десну Вже еб **и недавно. Найближчим часом за неї ніхто еб **ь не буде. А ось за Глухів мене скоро почнуть еб ** ь. Тому йух в Десну, а не гроші. Рік великий«, — пише Доник.

«Тому, якщо раптом знову з’являться ролики на ютубі з іржавими умивальниками і незакінченими ремонтами в Десні, то пишіть листи дрібним почерком полковнику Галушку, для якого головне завдання – не зробити щоб було добре, а щоб його не еб**. Правда, осічка вийшла. Ви***т. А якщо не ви***т, то я сам роликів на ютуб напиляю«, — додав волонтер.

Джерело: «Обозреватель»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button