Надзвичайні події

Відомі подробиці пожежі на Чернігівщині, у результаті якої загинула дитина (Фото)

20 квітня о 15:59 до Служби порятунку «101» у м. Борзні надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Гончарівка у с. Високому.

За викликом до місця події прибула місцева пожежна команда с. Високе, а також відділення 24-ï Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України  у Чернігівській області. Ще до прибуття вогнеборців із задимленого будинку сусіди винесли трирічного хлопчика та його сестричку-близнючку. На жаль, хлопчика врятувати не вдалося. Медики констатували смерть дитини. А дівчинку у вкрай тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення Борзнянської міської лікарні, а згодом з діагнозом «oтруєння чадним газом, термічні опіки тіла ІІ-ІІІ ст. 30% тіла, опіковий шок ІІ ст.» перевезено до КНП «Чернігівська обласна дитяча лікарня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа на території радіозаводу

На час прибуття вогнеборців у будинку спостерігалося щільне задимлення. Рятувальники о 16:35 пожежу локалізували та о 17:02 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено диван та домашні речі.

Як з`ясувалося, того дня мати пішла до садочка по старшу дитину, а залишені вдома без нагляду двоє дітей, iмовірніше за все, вигадали небезпечні ігри з сірниками, внаслідок чого і виникла пожежа.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button