Надзвичайні події

Водій живий, але в комі: подробиці ДТП на Сновщині

25 лютого о 08:10 до Служби порятунку «101» у м. Сновськ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Рогізки за участю автомобілів «Daewoo Lanos» та рейсового пасажирського мікроавтобусу «Volkswagen Crafter» сполученням Чернігів — Семенівка. В результаті зіткнення автомобілів двоє людей, а саме: пасажири легкового автомобіля 1954 та мікроавтобусу 1974 років народження отримали травми різного ступеня тяжкості й були госпіталізовані до Сновської центральної районної лікарні, ще одна особа від госпіталізації відмовилась.

Як з’ясувалося, водій автомобіля «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з мікроавтобусом, в результаті чого його затисло деформованими конструкціями транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнення з деревом і кювет: ДТП на Чернігівщині

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучались рятувальники м. Сновськ та Корюківка. За допомогою спеціального інструменту надзвичайники деблокували травмованого з понівеченого авто та передали медпрацівникам. Каретою швидкої медичної допомоги 58-річного чоловіка госпіталізовано до Сновської центральної районної лікарні.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області закликає водіїв дотримуватися швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button