Надзвичайні події

Вогнеборці Чернігівщини упродовж минулої доби ліквідували 16 пожеж (Фото)

За минулу добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Чернігівській області 16 разів залучались до ліквідації пожеж, 10 з яких виникли в житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 5 в природних екологічних системах. Причинами їх виникнення послужили необережне поводження з вогнем, коротке замикання електромережі, пустощі дітей з вогнем та підпал. Вогнем знищено будівлю, пошкоджено 8 будівель та автомобіль. Площа, пройдена вогнем у природних екосистемах склала понад 8 га.

Так, 29 квітня о 18:22 до Служби порятунку «101» у м. Ічня надійшло повідомлення про пожежу надвірної споруди, що по вул. Дрофаня. За викликом до місця події прибуло відділення 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники о 18:32 пожежу локалізували та о 18:37 остаточно ліквідували. Під час гасіння врятовано поруч розташований житловий будинок та споруду господарського призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустощі дітей з вогнем призвели до пожежі в Ічні

Ймовірною причиною пожежі послужили пустощі з вогнем 4-х дітей: 5-ти, 9-ти, 10-ти та 12-ти років.

Як з’ясувалося, поки мати займалася справами, залишені без належної уваги діти знайшли сірники і почали бавитися ними в середині надвірної споруди. В результаті пожежі вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін на площі 4 м.кв. На щастя, діти не постраждали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button