Надзвичайні події

Вогонь гасили довго: чернігівські рятувальники розповіли подробиці вчорашньої пожежі на Шерстянці

У середу, 8 лютого, в Чернігові горів ангар із меблями в мікрорайоні Шерстянка. Про подробиці цієї прикрої події та причини пожежі розпитували чернігівських рятувальників.

«До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приміщень виробничо-складського призначення. На місце події за підвищеним номером виклику оперативно прибули 40 чоловік особового складу та 10 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. На час прибуття рятувальників відбувалося інтенсивне горіння всередині та на даху будівлі», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Ніна Луценко, речниця Головного управління ДСНС у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові під час пожежі загинула жінка (Відео)

За її словами, високе пожежне навантаження будівлі сприяло швидкому поширенню вогню. Пожежу о 17.36 спільними діями вогнеборців було локалізовано, а о 21.56 остаточно ліквідовано. Гасили довго, бо площа приміщення велика, до того ж у ньому була велика кількість горючих матеріалів.

«Полум’ям знищено виробниче обладнання, покрівлю та перекриття, конструктивні елементи будівлі на площі півтори тисячі квадратних метрів. На даний час причина пожежі встановлюється», – пояснює Ніна Луценко.

На щастя, обійшлося без постраждалих і жертв.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button