Надзвичайні події

Впродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 13 пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 13 пожеж з них 4 у житловому секторі громадян, 8 в природних екологічних системах та 1 інша. Основна причина загорянь — необережне поводження з вогнем. Площа пройдена вогнем склала понад 16 га.

Так, 05 жовтня о 13:04 до Служби порятунку «101» у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на площі 5 га поблизу с. Домашлин, що за 15 км від районного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гуртожитку в Десні сталася пожежа

На місце пригоди прибули 2 відділення 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області та місцеві вогнеборці с. Сахутівка. На той час по сухій рослинності вогонь поширився до приватних домоволодінь та перекинувся на будівлі різного призначення. Спільними діями вогнеборців пожежу о 14:35 локалізовано та о 16:20 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю по всій площі господарчої споруди по вул. Молодіжна, 74, знищено покрівлі по всій площі двох господарчих споруд та пошкоджено стіну нежитлового будинку на площі 4 кв. м по вул. Молодіжна, 76. Не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані 3 житлові будинки, 2 нежитлових будинки та 2 господарчі споруди.

Як з’ясувалось, 71-річна господарка випалювала залишки сухої рослинності на власному подвір’ї. Через вітряну погоду вогонь перекинувся на присадибну ділянку та по сухій рослинності на сусідські будівлі та споруди. На щастя, ніхто не постраждав.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button