Надзвичайні події

Врятував матір, а сам врятуватися не зміг: стали відомі подробиці масштабної пожежі на Чернігівщині (Фото)

18 листопада о 01:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Велика Кошелівка Вертіївської територіальної громади Ніжинського району.

По прибуттю чергового караулу на місце події, було встановлено, що через запізній виклик вогонь розповсюдився по всій площі будинку та спричинив детонацію побутового газового балону, внаслідок чого сталося загоряння двох господарчих будівель, що знаходилися поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині сталися дві смертельні пожежі

Вогнеборці пожежу о 03:16 локалізували та о 08:30 остаточно ліквідували. Під час гасіння в одній із кімнат будинку рятувальники виявили тіло 65-річного чоловіка, який, як виявилося, встиг врятувати з вогню свою 91-річну матір, але сам врятуватися не зміг. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, конструктивні елементи стін будинку, а також покрівлі двох господарських будівель. Причина пожежі – встановлюється. До гасіння пожежі залучалося відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевих пожежних команд с. Вертіївка, с. Мала Кошелівка і с. Велика Кошелівка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button