Надзвичайні події

За добу на Чернігівщині ліквідували три пожежі, одна з яких виникла внаслідок вибуху

Протягом доби  5-6 травня на Чернігівщині було зареєстровано три пожежі. Дві пожежі сталися в житловому секторі та одна, внаслідок вибуху, у приміщенні банку.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

5 квітня близько 7-ї години в селі Рудьківка Ніжинського району по вулиці 30 років Перемоги, 32  вдалося ліквідувати пожежу господарчої будівлі 3х6 м. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни на площі 3 кв.м. Власник, причина та збитки встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдала спроба пограбування: правоохоронці назвали ймовірну причину вибуху в приміщенні банку у Чернігові

Близько 20-ї годи у Чернігові по вул. Кільцева, 20 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 2 кв.м на спільному балконі дев’ятиповерхового житлового будинку, що сталася, ймовірно, через необережне паління цигарок. Вогнем знищено майно, пошкоджено облицювання стін балкону на площі 1,5 кв.м. Збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

Крім цього, вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу на площі 140 кв.м, що сталася  6 травня близько 4-ї години ранку  у  Чернігові по вул. І. Мазепи, 36. Внаслідок потужного вибуху загорілось приміщення банку «Південний». Вибухом зруйновано несучі стіни на площі 250 кв.м та покрівлі на площі 360 кв.м, знищено легковий автомобіль та майно. Власник – юридична особа Акціонерний банк «Південний». Постраждалих та загиблих немає. Наразі правоохоронні органи встановлюють винних у вчиненні злочинних дій та обставини надзвичайної події.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button