Надзвичайні події

За добу на Чернігівщині виявлено 288 вибухонебезпечних предметів

Триває розмінування території області. За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 25 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 288 таких предметів. Всього з початку воєнних дій вилучено 22019 вибухонебезпечних предметів. На Чернігівщині працюють 3 піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України в області та 5 приданих розрахунків з Вінницької, Волинської, Кіровоградської, Полтавської та Хмельницької областей.

За останню добу в області зареєстровано 6 пожеж: 3 — у житловому секторі, 2 — на природних об’єктах, 1 — на транспорті. Загинула 1 людина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Окупант»: в Україні запрацював сайт із даними військовополонених росіян

Протягом доби рятувальники 1 раз залучалися до надання допомоги.

На річці Дніпро та на Десні нижче смт Макошине продовжується розвиток другої хвилі водопілля з підвищеннями рівня води на 2-18 см на добу. Спостерігається перевищення небезпечних відміток затоплення та порушення транспортного сполучення в окремих населених пунктах Новгород-Сіверської, Коропської, Сосницької, Михайло-Коцюбинської, Менської та Ріпкинської територіальних громад.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button