Надзвичайні події

За добу у Чернігівській області сталося 4 пожежі

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 4 пожежі, з яких 3 виникли у житловому секторі громадян.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

5 грудня о 16:45 до Служби порятунку «101» у м. Ніжин надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Першій лінії. За викликом до місця пригоди прибуло три відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці Спеціального авіаційного загону ДСНС України. На той момент відбувалося інтенсивне горіння на даху будівлі. Спільними діями о 17:10 пожежу було локалізовано, а о 18:05 остаточно ліквідовано. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття будівлі та майно господарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині підпалили банкомат

Цього ж дня о 22:30 до Служби порятунку «101» у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про загорання житлового будинку, що у с. Кремський Бугор. До місця пригоди оперативно прибуло відділення 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області та сільські вогнеборці с. Гремяч. Пожежу о 00:00 було локалізовано, а о 00:40 остаточно ліквідовано.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації нагрівальних печей і димарів. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття будинку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button