Надзвичайні події

Загинув ще один воїн з Чернігівщини

Війна забирає найкращих синів Новгород-Сіверщини. Захищаючи Чернігів від рашистської навали, загинув наш земляк Юрій Білик.
Прощання з бійцем відбудеться сьогодні.
Об 11:00 розпочнеться заупокійне богослужіння за загиблим воїном в Спасо-Преображенському монастирі, потім о 12:00 відбудеться прощання біля Вічного Вогню.
Юрія Білика поховають на Покровському кладовищі. Просимо всіх долучитися до прощання з Героєм і провести його в останню путь живим коридором.
Юрій Васильович народився 10 березня 1969 року в селі Шептаки. Строкову службу проходив в лавах десантних військ. Коли в 2014 році почалася війна на сході України, чоловік одразу ж вирішив боронити державу від ворога. 2 грудня 2014 року підписав контракт зі ЗСУ. Захищав країну в складі 1-ї танкової бригади «Сіверська» (м. Гончарівськ). Старший солдат, водій-механік БМП Юрій Білик воював у найгарячіших точках в зоні проведення ООС протягом восьми років. З 24 лютого 2022 став на оборону Чернігова і всіх його жителів. Закрив собою наше древнє місто, не пустив несамовиту орду окупантів до чернігівців. 16 березня під час запеклого бою Юрій Білик загинув.
Має нагороди:
медаль «10 років сумлінної служби»,
медаль «Сильному духом»,
подяка командира 2-ї механізованої роти механізованого батальйону військової частини А1815
Висловлюємо співчуття рідним загиблого.
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Ще статті по темі

Back to top button