Надзвичайні події

Жахлива пожежа в Чернігові: жінка отримала 90% опіків

У Чернігові 6 червня о 20:34 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир трьохквартирного житлового будинку по вул. Невського, 4, що в обласному центрі.

За викликом на місце події прибули 5 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста у складі 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки.

Оперативними діями загоряння о 20:57 було локалізовано, а о 22:21 остаточно ліквідовано. П

Під час пожежі 70-річна господарка помешкання отримала термічні опіки тіла ІІ-ІІІ ступенів і каретою швидкої медичної допомоги була доставлена до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні.

Крім того, надзвичайниками було врятовано 81-річну господарку сусідньої квартири, яка в цей час відпочивала у власній оселі. Вогнеборці розбудили стареньку жінку та вивели її на свіже повітря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська журналістка потребує нашої допомоги

Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку на площі 90 кв.м, пошкоджено облицювання стін і майно.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Як відомо, в цьому будинку й жила журналістка Ольга Тіхонова зі своєю родиною. Жінка, яка отримала опіки, – це її мати.

Звертаємося до всіх із проханням про допомогу. Хто має можливість, будь ласка, допоможіть фінансово. Кожна гривня буде важливою. Номер картки («Приват») Ольги Тіхонової – 5167 9855 6060 2682.

Ще статті по темі

Back to top button