Надзвичайні події

Жаливе ДТП на Городнянщині: водій збив трьох дітей

Поліцейські Городнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області проводять досудове розслідування за фактом ДТП, в якому одна дитина загинула та ще дві отримали тяжкі травми.

PM168image001

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Близько 20:45 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про аварію на трасі між селами Лашуки та Смичин Городнянського району, в якій постраждали діти.

На місце пригоди негайно виїхало керівництво Городнянського відділення поліції та ГУНП, слідчо-оперативна група та слідчі підрозділу з розслідування ДТП.

PM360image002

При огляді місяця події було встановлено, що 45-річний водій автомобіля «Форд-Фокус», мешканець м. Городні, перебуваючи в стані сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на трьох малолітніх дітей — хлопчиків 2003 і 2009 років народження та трирічну дівчинку.

В результаті наїзду 7-річний хлопчик від отриманих травм загинув на місці пригоди, а двоє інших з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлені до дитячої обласної лікарні.

За результатами медичного обстеження водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, рівнем алкоголю в крові 1,6 проміле.

PM0image003

В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його затримано в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження згідно частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button