Надзвичайні події

Зимова повінь: на Чернігівщині ускладнене сполучення між населеними пунктами

Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Так, у річці Снов рівень води над нулем поста – 249 см, за добу 0 см. Через затоплення (ділянка довжиною до 25 м, рівень води до 35 см) проїзної частини автодороги місцевого значення Смичин – Конотоп – Смяч на ділянці між с. Великий Дирчин – с. Малий Дирчин (Седнівська ТГ) Чернігівського району ускладнене транспортне сполучення з с. Малий Дирчин (здійснюється автотранспортом підвищеної прохідності та через с. Яськове (Березнянська ТГ) Чернігівського району). Підтоплень присадибних ділянок, будівель і споруд житлового та господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гасили пожежі по всій області: про надзвичайні ситуації на вихідних на Чернігівщині

У річці Дніпро рівень води над нулем поста – 565 см, за добу +5 см. Через затоплення (ділянка довжиною до 30 м, рівень води до 100 см) проїзної частини вул. Новікова в смт Радуль (Ріпкинська ТГ) Чернігівського району ускладнене транспортне сполучення з 28 домоволодіннями (здійснюється автотранспортом підвищеної прохідності). Підтоплень присадибних ділянок, будівель і споруд житлового і господарського призначення в населеному пункті не зареєстровано.

У річці Десна рівень води над нулем поста – 470 см, за добу +4 см. Через затоплення (ділянки довжиною до 4 м, рівень води до 34 см) під’їзних шляхів до понтонних мостів через р. Десна та р. Віть ускладнене транспортне сполучення (здійснюється автотранспортом підвищеної прохідності) автодорогою місцевого значення Новгород-Сіверський – Бирине у напрямку с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button