Надзвичайні події

Звернення голови Чернiгiвськоï ОВА В’ячеслава Чауса. 31 березня 2022 р.

Протягом останньої доби ЗСУ нещадно знищували ворога на території всієї Чернігівської області. Вони це робили без зупинок, і не зупиняються і зараз. Ворог продовжує нести великі втрати. Він деморалізований. Відбувається його переміщення по території області, але чи можна це назвати відведенням військ…я в цьому не впевнений. Як мінімум це якесь перегрупування, але можливо вони дійсно відходять. Та це не дає нам жодного шансу розслабитися. Ми маємо бути в тонусі. Ми маємо всі працювати. Кожен має виконувати свою роботу.

Роботи в нас багато. Волонтери і влада забезпечують місто продуктами харчування і водою. 

Я бачу, що ми досі не скрізь доїжджаємо. Це погано. Але ми розуміємо проблематику і точно з нашими крутезними волонтерами доїдемо скрізь.

Як тільки ми відженемо москальську мразоту від нашого міста повноцінна життєдіяльність нашого міста відновиться дуже швидко, у цьому вас запевняю. 

Хочу подякувати сьогодні усім без виключення головам громад, які на своєму місці, які забезпечують свої громади усім необхідним. 

Хочу подякувати своїй команді, тим яким зі мною тут, в Чернігові, і головам районних військових адміністрацій. Григорій, Володимир, Андрій, Іван і знову Андрій, ви – круті. Дякую, що ви там на своєму місці. Дякую, що робите таку потрібну усім справу. З холодною головою, без паніки з розумінням, що треба робити.

Вірю в Бога і в Збройні Сили України! 

До роботи!

Ще статті по темі

Back to top button