Надзвичайні подіїНовини

Негода накоїла лиха на Чернігівщині

Внаслідок несприятливих погодних умов та поривів вітру 15-20 м/с, які мали місце у східній частині Чернігівської області в ніч з 1 на 2 квітня, сталося часткове руйнування конструктивних елементів будівель різного призначення.

Пошкоджено покрівлі 9 тваринницьких та 5 адміністративно-господарських будівель, пошкоджено 9 га лісових насаджень.

Про це повідомили в УДСНС у Чернігівській області.

Так, у Бахмацькому районі в с. Городище частково зруйновано покрівлі шести тваринницьких будівель та тентове покриття трьох ангарів на загальній площі 2800 кв. м., що належать ТОВ «Чернігівська м’ясна компанія». У с. Митченки частково зруйновано покрівлю на площі 100 кв. м. місцевого будинку культури. На території ДП «Бахмацьке райагролісництво» пошкоджено 9 га лісових насаджень.

У м. Борзна частково зруйновано покрівлю на площі 60 кв. м. адміністративної будівлі Борзнянської райдержадміністрації, покрівлю на площі 1040 кв. м. будівлі Борзнянської ЗОШ I-III ступенів ім. Х. Алчевської та покрівлю на площі 10 кв. м господарчої будівлі Борзнянської спеціалізованої ЗОШ — інтернату.

 

У Носівському районі в с. Червоні Партизани частково зруйновано покрівлю на площі 70 кв. м. будівлі місцевої ЗОШ І-ІІ ступенів.

 

Проводяться відновлювальні роботи. 3 квітня електропостачання в населених пунктах області відновлено в повному обсязі.

Ще статті по темі

Back to top button