КриміналНовини

Патрульні оперативно затримали зловмисника, який напередодні пограбував свого товариша

Вчора, 16 травня, близько одинадцятої вечора на лінію «102» звернувся чоловік, який повідомив, що знайомий його побив та забрав мобільний телефон. За адресою перебування потерпілого одразу виїхав екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині злодій пограбував оптову базу

Прибувши на місце та поспілкувавшись із заявником, патрульні з’ясували, що його товариш спочатку попросив у нього мобільний подзвонити, а потім під приводом, що потрібно зайти до знайомого взяти гроші, заманив його у під’їзд однієї з багатоповерхівок. У під’їзді зловмисник збив заявника з ніг та став бити його ногами. На шум у під’їзді відреагували мешканці будинку. Злякавшись, нападник утік.

Перевіряючи дані нападника, поліцейські з’ясували, що це 21-річний житель Чернігова, якого поліція розшукує за підозрою у скоєнні крадіжки. Орієнтування з даними та описом зловмисника отримали всі екіпажі патрульної поліції.

Відпрацьовуючи інформацію про місця можливого перебування розшукуваного, трохи більше ніж за годину правоохоронці затримали громадянина біля будинку його родичів. Потерпілий упізнав у ньому свого нападника. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Джерело: патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button