Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Народні депутати Давиденко і Шахов — про результати екзит-полу у Носівській ОТГ

За даними екзит-полу, проведеного сьогодні ЧеLine, на виборах у Носівській об’єднаній територіальній громаді переміг самовисуванець Володимир Ігнатченко і партія «Наш край».

За словами народного депутата України Валерія Давиденка (мажоритарник від Чернігівщини по 208 округу), такі результати цілком прогнозовані, адже на Чернігівщині тільки партія «Наш край» системно втілювала президентську форму децентралізації і захищає права простих людей, не словами, а справами демонструє свою діяльність.

«Я дуже радий, що мої земляки зробили правильний вибір і проголосували за команду «Нашого краю». Я впевнений, що новостворена Носівська громада на чолі з Володимиром Ігнатченком буде успішною та забезпечить добробут кожної родини, якісну освіту і медицину у громаді, через інвестиції – створення нових високооплачуваних робочих місць. Громаду очікує дійсно прогресивний розвиток», — зазначив Валерій Давиденко.

Народний депутат України від партії «Наш край» Сергій Шахов, який також сьогодні приїхав до Носівки, аби спостерігати, щоб вибори пройшли чесно і без порушень, привітав своїх однопартійців.

«Вітаю команду «Нашого краю»  новостворенної Носівської об’єднанної  територіальної громади з впевненою перемогою. Люди зробили свій вибір, і це дуже високий результат. Я хочу звернутися до представників інших політичних сил не робити спроб сфальсифікувати результати виборів, бо отримаєте жорстку відсіч. Попереджую гарячі голови представників політичних сил, які не отримали очікуванної підтримки виборців, про кримінальну відповідальність. Змиріться з результатами —  люди сказали, кому довіряють. Треба вміти програвати», — заявив Сергій Шахов.

Як повідомлялося, за результатами екзит-полу на виборах у Носівській ОТГ переміг само висуванець Володимир Ігнатченко, здобувши 56,41% підтримки виборців, кандидати у депутати ради ОТГ від партії «Наш край» набрали 51,18% голосів виборців.

Ще статті по темі

Back to top button