Політика

Атрошенко прокоментував ситуацію про можливий конфлікт із Чаусом

Нещодавно в інформаційному просторі Чернігівщині з’явилася інформація про можливий конфлікт між головою Чернігівської військової адміністрації В’ячеславом Чаусом і чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком. Додала масла у вогонь ситуація із поїздкою мера Чернігова до Швейцарії на міжнародний економічний форум.

В’ячеслав Чаус не підтримав ідею Владислава Атрошенка з поїздкою, натомість запропонував долучитись онлайн, як це роблять всі українські посадовці останні три місяці.

Власне, це і стало приводом для припущень про їхні непрості стосунки.

Сьогодні на своїй пресконференції в Чернігові Владислав Атрошенко прокоментував ситуацію.

«Я вважаю, що під час воєнних дій займатися політикою не варто нікому. Я не хочу конфліктувати ні з ким. Це поки все, що я бачу як відповідь на питання. У мене нема сумнівів, що ми переможемо, чи переможно зафіксуємо військові події. Ми мотивовані на перемогу. В мене нема намірів конфліктувати з головою військової адміністрації, але треба розуміти, що треба з повагою ставитися як міському голові – до повноважень голови військової адміністрації. Так і голові військової адміністрації треба з повагою ставитися до представників місцевого самоврядування», — зазначив Владислав Атрошенко.

 

Ще статті по темі

Back to top button