Політика

Депутат облради порушує питання про ремонт доріг у Носівській, Козелецькій і Мринській громадах

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», керівник фракції політичної сили Сергій Баришовець порушує питання про необхідність проведення ремонту доріг у Носівській, Козелецькій і Мринській громадах. Відповідні депутатські запити він подав під час сесії облради.

За словами Сергія Баришовця, ремонт доріг – це першочергове питання, яке порушують місцеві жителі під час зустрічей у громадах. Адже якісні дороги є запорукою успішного розвитку громади.

«До мене звернулися жителі Носівської і Козелецької громад щодо ремонту дороги Козелець – Козари – Носівка (Т2513). Ця дорога сполучає центри громад, а також навколишні села та міста з обласним центром. Цим шляхом підвозять учнів до школи, а також хворих на коронавірус – до ковідного відділення Носівської лікарні, вони потребують швидкого і зручного транспортування», – зазначив він.

У Мринській громаді місцеві жителі просять відремонтувати дороги Хотинівка – Лихачів (О251408) та Носівка – М02 (Т2525). Для мешканців цієї громади перелічені дороги теж мають важливе соціальне значення, оскільки забезпечують сполучення із центром, тільки ними можна доїхати до місцевих медичних і навчальних закладів.

За підсумками розгляду цих запитів обласна рада доручила обласній державній адміністрації та Службі автомобільних доріг у Чернігівській області розглянути питання й інформувати про результати.

Як повідомлялося, депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» на сесії подали 20 запитів, що стосуються необхідності вирішення кількох десятків проблемних питань жителів регіону.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button