Політика

Депутати облради просять відремонтувати сільські дороги

*Актуально

На Чернігівщині депутати обласної ради від партії «Наш край» дбають про ремонти доріг у сільській місцевості. Під час чергової сесії відповідні запити зробили депутати облради від «Нашого краю» Ірина Грозенко та Людмила Андрієвська.

Так, Ірина Грозенко звернулася з інформацією про необхідність проведення ремонту дороги загального користування місцевого значення О251208 Лосинівка – Перемога – Велика Дорога в Ніжинському районі.

Людмила Андрієвська заявила про необхідність проведення ремонту ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О251506 Мала Дівиця – Дмитрівка – Білорічиця, а також автомобільних доріг місцевого значення С251523 Білорічиця – Боротьба та С251521 Погреби в Прилуцькому районі.

Обидва звернення підготовлені на підставі звернень місцевих жителів, які нарікають на стан доріг, що не унеможливлюють якісне сполучення з іншими населеними пунктами.

Обласна рада підтримала звернення від депутатів «Нашого краю», документи скеровано для розгляду та реагування до Чернігівської ОДА.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button