Політика

Депутатів облради скликають на сесію

Учораголовою обласної ради Оленою Дмитренко підписано розпорядження Про скликання шостої сесії обласної ради восьмого скликання.

Відповідно до документу пленарне засідання шостої сесії обласної ради відбудеться 22 жовтня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради.

На розгляд шостої сесії вносяться такі питання:

— Про розгляд прогнозу обласного бюджету Чернігівської області на 2022-2024 роки.

— Про обласну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2026 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів погіршив місце в інвестиційному рейтингу міст від Forbes

— Про внесення змін до Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки.

— Про створення об’єктів природно-заповідного фонду області.

— Про звільнення батьків (осіб, які їх замінюють) від плати за утримання дітей в інтернатних закладах освіти на 2021/2022 навчальний рік.

— Інші питання.

Засідання постійних комісій обласної ради будуть проведені цього ж дня о 9 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради або в інший визначений час.

Засідання президії обласної ради відбудеться о 10 годині 30 хвилин в залі засідань президії обласної ради.

Засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання шостої сесії обласної ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button