Політика

До наглядової ради по розподілу соціального житла Чернігова увійдуть самі чиновники

На базі виконавчого комітету Чернігівської міської ради планується  створення наглядової ради у сфері розподілу соціального житла.

Відповідний проект рішення виноситься на засідання виконкому на 15 квітня.

Згідно з додатком до проекту рішення, основними завданнями наглядової ради є забезпечення громадського контролю  за дотриманням  законодавства  з  питань  взяття  громадян  на соціальний квартирний облік та зняття з такого обліку, ведення соціального квартирного обліку громадян, розподілу соціального житла.

Водночас, у персональному складі ради взагалі відсутні представники громадськості. До нього увійшли лише чиновники, зокрема, заступники голови та начальники управлінь міської та районних рад міста.

dodatok-2-12-0420161620-1-638

Водночас, на засіданні виконкому розглядатиметься питання про створення громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради.

До складу цієї комісії, відповідно до проекту рішення, включені два представники громадськості з дванадцяти членів. А саме, Сергій Михайлюк, член Єдиного волонтерського центру, та Дарина Сиропара, секретаря міської організації партії «Демальянс».

Решта складу комісії також складається з чиновників.

Джерело: pik.cn.ua

Ще статті по темі

Back to top button