Політика

Фракцію «НАШ КРАЙ» у Сосницькій селищній раді очолив Геннадій Смаглюк

*Актуально

Установчі збори фракції політичної партії «Наш край» та навчання для депутатів селищної ради відбулися у Сосниці. До селищної ради від партії обрано п’ять депутатів. Керівником фракції під час зборів обрано Геннадія Смаглюка. Навчання для новообраних депутатів місцевої ради провів голова виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика, якого обрано депутатом Чернігівської обласної ради. Він актуалізував законодавчі аспекти діяльності депутатів, їхні повноваження й обов’язки. Також учасники зустрічі обговорили важливі місцеві питання, до вирішення яких будуть залучені депутати від «Нашого краю».

За словами Геннадія Смаглюка, «Наш край» на Сосниччині в радах різних рівнів попередньої каденції займався актуальними питаннями життєдіяльності громади, у тому числі відстоювали питання передачі лісів і земель поза межами громади у власність ОТГ, підтримували розвиток спорту, організовували масові заходи.

«На сьогодні перед громадою постають нові завдання. Звісно, готуємося до першої сесії селищної ради. Крім того, на порядку денному – підготовка бюджету Сосницької громади на 2021 рік. Ще надзвичайно актуальною є розробка програми зі збереження водних ресурсів в об’єднаній громаді, адже в багатьох селах люди відчувають проблеми з водою, спостерігається обміління, а то й висихання природних водойм. Не можна ігнорувати цю проблему, потрібно над нею спільно працювати», — прокоментував Геннадій Смаглюк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button