Політика

Комунальне майно має приносити прибуток до обласного бюджету, – «Наш край»

*Актуально

Комунальне майно територіальної громади має працювати і приносити прибуток в обласний бюджет. У цьому переконані і таку позицію відстоюють представники фракції «Наш край» Чернігівської обласної ради.

За словами депутата облради від «Нашого краю» Юрія Музики, комунальне підприємство «Ліки України» три роки тому одноосібним рішенням начальника фонду комунального майна облради було передано в оренду однойменному ТОВ. На сесію обласної ради, що відбудеться 30 липня, виноситься на розгляд питання щодо продовження оренди. «Комунальне майно має працювати на громаду, і щоб не якісь приватні люди отримували прибуток, ТОВ чи ФОП, а КП і обласний бюджет отримували прибуток від цілісного майнового комплексу. Це величезне підприємство», – наголосив депутат.

175892266_195041658923126_3654426350974651329_n

Юрій Музика акцентував, що «Наш край» не буде підтримувати у запропонованій редакції рішення про продовження оренди комунального майна.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ліки України» налічує 104 аптеки та аптечні пункти по всій області, а також аптечний склад у Чернігові. Зараз підприємство сплачує приблизно 2,5 млн грн орендної плати до бюджету області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button