Політика

Коровченко програв у Верховному Суді: ЦВК діяла в рамках закону

Сьогодні, 9 серпня, колегія суддів Верховного Суду України відмовила громадянину Сергію Коровченку в задоволенні позову, визнавши дії ЦВК законними. Про це повідомляє УНІАН.

Кандидат у народні депутати по 210 округу Чернігівщини звертався до суду з позовом про визнання неправомірності і бездіяльності членів ЦВК стосовно встановлення результатів виборів на окрузі.

Окрім того, кандидат мав намір в судовому порядку змусити ЦВК встановити результати виборів.

Колегія суддів Верховного Суду України відмовила Сергію Коровченку.

Як відомо, нині тривають судові баталії стосовно масових порушень та фальсифікацій на користь Сергія Коровченка, саме тому ЦВК і не може оголосити переможця виборів.

Один із лідерів виборів по 210 округу кандидат у нардепи Борис Приходько вважає, що Сергій Коровченко даним позовом намагався вплинути на ЦВК і якомога швидше зафіксувати сфальсифікований результат.

«Ми довго мовчали і не коментували все те, що відбувається в окрузі в медійній площині. Але дії кандидата Коровченка стають все більш неадекватними і всі його звернення в суди та міжнародні організації – ні що інше як бажання тиснути на членів ЦВК, щоб ті закрили очі на масові фальсифікації і оголосили результати виборів, яких по факту немає. Дайте ЦВК можливість встановити чесний і прозорий результат», — зазначив Борис Приходько.

Джерело: УНІАН

Ще статті по темі

Back to top button