Політика

Людмила Самойловська: «Іду на вибори з чіткою програмою розвитку Коропської громади»

Громадами Чернігівщини повинні керувати люди гідні. Такі, які заслужили повагу й авторитет завдяки своїй професіональності та вмінню долати найскладніші перешкоди на шляху до розвитку і тримати будь-які удари долі.

Так вважає начальниця відділу культури і туризму Коропської селищної ради, кандидат на посаду голови Коропської ОТГ і в депутати обласної ради від партії «НАШ КРАЙ» Людмила Самойловська.

«У мене є певний досвід роботи в органах місцевого самоврядування, – запевняє пані Людмила, – адже два скликання поспіль (із 2008-го по 2017 рік включно) очолювала Вільненську сільську раду. Тому не з чуток знаю про ті численні проблеми, які нині існують на сільських територіях і які ми з колегами свого часу намагалися вирішувати у міру наших можливостей. Вони ж до створення ОТГ були досить обмеженими. Децентралізація, можна сказати, «розв’язала» громадам руки та дозволила відчути власну спроможність. І ті напрацювання, які маю завдяки роботі на посаді голови сільради, готова трансформувати в розвиток більш потужної – об’єднаної територіальної громади».

За словами Людмили Володимирівни, програма, яку вона запропонує на обговорення своїм потенційним виборцям, цілком реальна, бо життєве кредо жінки – краще зробити навіть щось не дуже значне, ніж обіцяти золоті гори.

«Сільські люди, та й не лише вони, зневіряються у владі, яка їх не чує, – ділиться наболілим Людмила Самойловська. – Я це добре знаю, бо й сама живу в селі. Тож хочу повернути своїм землякам віру в те, що життя можна змінити на краще. І це значною мірою залежить від них самих, від усіх нас, від тих, хто може стати лідерами громади. У разі перемоги на виборах я запрошу до обговорення пунктів своєї передвиборчої програми представників усіх зацікавлених сторін, як-то: аграріїв, підприємців, громадських організацій, депутатів від різних політичних сил, щоб вони в разі потреби внесли свої пропозиції та змогли в законний спосіб підтримувати розвиток нашої території. Підпишемо соціальні угоди. Повинен жити не лише центр громади, а й її околиці. Така позиція «НАШОГО КРАЮ» і вона повністю збігається з моєю особистою позицією. Я завжди вірю в те, що роблю, і люди це знають. У нас 16 старостинських округів, 40 населених пунктів, проблеми кожного мені відомі. Тож будемо вирішувати їх разом із командою однодумців, із залученням старост на місцях, бо вони найближчі до місцевих жителів».

Серед планів представниці на посаду Коропського селищного голови – максимально наблизити до селян медичні та поштові послуги, вирішити у селах проблему з доступом до безготівкових розрахунків, забезпечити безперебійне транспортне сполучення між усіма населеними пунктами громади (зокрема й за рахунок створення так званого «соціального таксі»), внести до Перспективного плану розвитку громади кілька програм щодо збереження довкілля, зокрема в напрямі відновлення водних ресурсів, створити муніципальну варту, вирішити питання стосовно надання земельних наділів місцевим жителям тощо.

«Ми повинні максимально використовувати всі наявні ресурси, щоб наші люди відчули, що про них дбають і їхніми проблемами переймаються. Наша громада буде самодостатньою, а її жителі відчують зміни на краще», – переконана Людмила Самойловська.

*Політична реклама

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button