Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Мер Носівки Пугач, який перебуває під слідством, розпочав телефонну агітацію

Жителям Носівки телефоном пропонують підтримувати на виборах 18 грудня кандидата на голову ОТГ Івана Пугача, який зараз перебуває під слідством, та Аграрну партію. За інформацією місцевих мешканців, уже кілька днів відбуваються дзвінки на стаціонарні телефони.

Доволі дивний вигляд має цей тандем, зважаючи на той факт, що нинішній Носівський міський голова балотується на посаду голови новоствореної Носівської ОТГ від партії «Народний фронт». Можна припустити, що саме жага влади та збагачення керують Іваном Пугачем, оскільки він завжди надає перевагу партнерам, які можуть привести до посади.

Так було свого часу із Партією регіонів, яка нині поза законом і від якої Іван Пугач висувався у 2010 році (подейкують, що саме мер організовував поїздки «тітушок» на антимайдан). Тепер він пристав до лав «Народного фронту» і готовий блокуватися з «аграріями», які представляють інтереси великих землевласників – «аграрних баронів».

Як повідомлялося, кримінальне провадження проти І.Пугача відкрите за ст. 211 (видання нормативно-правових або розпорядчих актів, які змінюють доходи і видатки бюджету всупереч встановленому законом порядку) та ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України через незаконне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Максимальна санкція за цими статтями передбачає 3 роки позбавлення волі. Триває слідство.

Вибори в Носівській ОТГ пройдуть 18 грудня.

Ще статті по темі

Back to top button