Політика

На Чернігівщині «Наш край» виступив проти закриття шкіл

*Актуально

У Новгород-Сіверському районі депутати від партії «Наш край» виступили проти закриття шкіл у кількох населених пунктах району. Як повідомила депутат Новгород-Сіверської районної ради Віра Бондаренко, фракція не голосувала за закриття загальноосвітніх навчальних закладів у селах Фаївка, Мамекино та Лизунівка.

Загалом за результатами розгляду питань депутати Новгород-Сіверської районної ради від інших фракцій підтримали рішення щодо ліквідації Кам’янсько-Слобідської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, створивши на її базі Кам’янсько-Слобідську загальноосвітню школу І ступеня, та Фаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Не проголосували за припинення діяльності Лизунівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Мамекинської загальноосвітньої школи І ступеня.

За словами Віри Бондаренко, ці питання є дуже соціально чутливими. Щоб відповідально їх затверджувати, необхідно проводити зустрічі, розмовляти з громадою і тільки потім спільно схвалювати такі рішення.

Водночас «Наш край» підтримав програми, що стосуються сфери охорони здоров’я. Зокрема схвалено районну цільову програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017-2018 роки, а також програму боротьби з онкологічними захворюваннями на 2017-2021 роки.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button