Політика

«Наш край» вимагає більшої прозорості щодо виділення землі в Чернігові

*Актуально

Депутати від партії «Наш край» у Чернігівській міській раді під час чергової сесії порушили питання щодо прозорості виділення землі.

Зокрема, комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» міськрада надала дозвіл на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення кількох земельних ділянок у 3-му мікрорайоні житлового масиву «Масани» для будівництва й обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Валу у Чернігові трактор в’їхав у мікроавтобус (Відеофакт)

Депутатка від «Нашого краю» Наталія Рашина порушила питання щодо публічної інформації про потенційних інвесторів на ці земельні ділянки, чи укладені договори про наміри, а також щодо необхідності візуалізації використання земельних ділянок.

«Є необхідність деталізації та оприлюднення повної інформації про виділення землі, особливо в мікрорайоні, що активно розвивається. Тим паче, що маємо приклади скандальних історій, приміром, із газозаправною станцією у Масанах. Щоб такого не сталося, треба мати чітке розуміння, кому, на яких умовах і з яким цільовим призначенням виділяється земля», – наголосила Наталія Рашина.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button