Політика

Нові нардепи Чернігівщини дали ексклюзивні коментарі

Відшуміли вибори до Верховної Ради і Чернігівщина вибрала найдостойніших, хто представлятиме нашу область у головному законодавчому органі країни. ЧЕline узяв ексклюзивні коментарі в народних обранців, які дали відповіді на такі запитання.

Ваше відчуття після перемоги?

Як відсвяткували перемогу?

Плани на найближче майбутнє?

Який комітет обрали?

Де житимете в Києві?

46523699_921003411426856_3335825666292580352_n-e1557935709421Сергій Гривко: «Відчуття великої відповідальності. Треба зробити так, щоб Україна розвивалась. Перемогу не святкував. Плани? Вчитись. Освоювати знання, як працювати у Верховній Раді, як писати закони, як вносити поправки до законів і так далі. Це найближчі плани на місяць-два.

Що стосується комітету, то це буде аграрний комітет. Бо ще в період своєї громадської діяльності я порушував питання боротьби з короїдами, питання припинення знищення лісів тощо. Плюс ще є ідеї щодо створення інтернет-агроплатформи, кооперації, щоб реалізувати весь потенціал сільських жителів. Щодо житла – наразі не знаю. Кажуть, що надають готель «Київ».

313567Антон Поляков: «Позитивний настрій, ще до кінця на всі 100% не усвідомив, що переміг, в очікуванні величезного обсягу роботи. Перемогу ще навіть не святкував, бо підрахунок голосів саботувався й тривав майже тиждень, і одразу після подання протоколу з результатами до ЦВК поїхав на тижневе навчання депутатів від партії «Слуга народу».

На найближчий час плани – сформувати команду представників Зе у 206-му окрузі, оформити належним чином і подати на розгляд запропоновані мною законопроекти та законодавчі ініціативи, розпочати роботу в антикорупційному комітеті, в якому маю бажання працювати. В Києві особистого житла не маю, тому наразі не знаю, де проживатиму».

31_07_19_Zuev-1Максим Зуєв: «Відчуття великої відповідальності, великої надії на краще і головне – не підвести. Виконати все задумане. Перемогу ніяк не святкував, вважаю, що це наша поточна робота.

Плани – це організаційні й технічні роботи. Плюс – це робота на окрузі. У Раді працюватиму в комітеті інфраструктури.

У Києві квартиру орендуватиму».

b0d57efb971c136c4289e7593baacf78Олег Семінський: «Відчуття того, що щось не зроблено вчора і його треба робити вже зараз. Ейфорія вже минула і залишилось відчуття великої відповідальності за Україну, за президента, за партію. Наміри хороші і шанс для країни унікальний. Як сказав наш президент, це все ми «профукати» не маємо права.

Відсвяткували в Чернігові, на Десні. Я запросив усіх своїх колег і влаштували невеличкі посиденьки.

Щодо планів, то попереду великий блок організаційної роботи. Комітет уже визначив – паливно-енергетичний. Адже за фахом я гірничий інженер видобування нафти і газу на глибоких покладах.

Щодо житла, то в Києві я його маю. Я наполовину киянин, наполовину чернігівець. І маю де жити і там, і тут. Тому житло не братиму, воно мені не потрібне. Взагалі вважаю, що автопарки і пансіонати для депутатів – усе це треба скоротити».

Валерій Давиденко:

65194648_2452309198332602_3266823095377199104_n-e1563881862187«Виданий кредит довіри від людей на ще п’ять років – це велика відповідальність для мене та моєї команди. Ось що я відчуваю після повторної перемоги на виборах. Це відповідальність за долю жителів мого округу, за його розвиток, за десятки розпочатих інфраструктурних проектів. Я продовжу вирішувати проблеми мого округу, як робив це останні п’ять років, і виборців, які довірили мені право представляти їхні інтереси у Верховній Раді, не підведу.

Святкування? Ви знаєте, наразі навіть не було часу святкувати. Після виборів весь у роботі. Як ще чинний народний депутат України 7-го скликання часто їжджу в округ, спілкуюся з виборцями і вирішую питання, які їх хвилюють.

Плани на майбутнє – виконувати мою передвиборчу програму. Її пріоритет – добробут села. Інфраструктура, захист селян, соціальні послуги, зокрема пошта, рух наших автобусів, тобто все те, що мають містяни, повинні мати і селяни. Я послідовно робитиму все для того, аби село чи послуги в селі не відрізнялися від послуг у місті.

Хочу приносити користь там, де маю досвід. У минулому скликанні я працював в аграрному комітеті, хотів би продовжити роботу в цьому ж напрямку».

IMG_8471-1140x760Валерій Зуб:  «Відповідальність. Задоволення від того, що вдалося реалізувати свою амбітну мету. Вдалося зробити це з другої спроби. Тепер треба працювати на краще майбутнє. Відсвяткував, зібравши всіх своїх помічників, команду, всім подякував, сказав, що ми працюємо далі і в нас ще багато чого попереду. Планую вливатись у роботу. Готуємо законопроект із введення страхової медицини, поправки до чинної реформи охорони здоров’я. Тому й комітет вибрав відповідний – комітет з питань охорони здоров’я. Що стосується житла, то з цим не визначено, нам нібито мають надавати житло як для іногородніх».

В окрузі №210 переможця ще визначає суд».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button