Політика

Новий начальник Корюківської РВА розповів, чи вже на роботі та про перші кроки на посаді

Учора, 23 липня, Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Павла Мірошниченка начальником Корюківської районної військової адміністрації.

Між тим, що саме він обійме цю посаду, розмови велися вже давно.

Оскільки призначення відбулося, вирішили дізнатися, чи Павло Мірошниченко вже на роботі, та на яких робочих питаннях сконцентрує свою увагу насамперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільні, щедрівки, пісні вічної пам’яті: в громаді на Чернігівщині досліджують автентичний спів (Фото, відео)

«Ситуація така, що я досі продовжую виконувати службові обов’язки на своїй посаді, як військовослужбовець Державної прикордонної служби України, а призначений я як у відрядження на цю посаду й водночас буду залишатися військовим.

Проблематику району знаю, бо сам місцевий і багато спілкуюся з місцевими. Але, вважаю, що сьогодні-завтра зустрінуся з керівництвом області та разом обговоримо більш конкретно проблематику. Завдання мені будуть поставлені, я впевнений у цьому. Тож про конкретні нагальні справи зможу говорити трішки пізніше. А поки представлення нема, я – на службі, тобто на тому місці, на якому я служу», – в коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Павло Мірошниченко.  

Про те, чи радіє він призначенню, Павло Мірошниченко сказав: «Я до цього ставлюся і не з радістю, і не з сумом. А просто як факт, що треба робити свою роботу».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button