Політика

Партія «Наш край» на Чернігівщині зміцнює свою структуру

*Актуально

Партія «Наш край», яка є однією з найбільш впливових політичних сил у Чернігівській області, розбудовує свою структуру згідно з новим адміністративно-регіональним устроєм регіону. Про це повідомив керівник обласної організації ПП «Наш край» Сергій Баришовець під час зустрічі з депутатами й активістами партії в Новгороді-Сіверському.

За його словами, замість 22 районних організацій будуть сформовані 5, крім цього, створять партійні осередки в кожній із 57 громад.

«Ми прагнемо через осередки «Нашого краю» в кожній громаді Чернігівщини покращити комунікацію із місцевими жителями, обізнаність із місцевою проблематикою. В обласній раді маємо 9 депутатів, тому разом зможемо вирішувати нагальні питання в громадах», — зазначив він. Також керівник облорганізації повідомив, що вивчаються питання відкриття в містах області партійних приймалень за зразком Городні.

Сергій Баришовець підкреслив, що упродовж останніх місяців зустрівся із місцевими жителями, депутатами й партійними активістами майже в усіх громадах. Там обрано керівників осередків. Саме представники громад будуть обирати керівників районних партійних організацій. Наразі вже є керівник Прилуцької районної партійної організації. Це депутат облради від «Нашого краю» Віталій Лічман.

Н-Сіверський 4

Під час зустрічі в Новгороді-Сіверському обговорено актуальні місцеві питання. Керівником міської партійної організації обрано депутата міськради В’ячеслава Кауфмана.

Кауфман

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button