Політика

Перша сесія Носівської міськради: кадрові призначення та перспективи розвитку

*Актуально

Політична партія «Наш край» користується довірою жителів Носівської громади і є переможцем місцевих виборів. Жителі ОТГ вдруге підтримали на посаду Носівського міського голови Володимира Ігнатченка, обраного від «Нашого краю». Також представники політичної сили є найбільшою фракцією у міській раді, до її складу увійшли 11 депутатів.

На першій сесії депутати обрали секретаря міської ради – Альону Кратко, представницю «Нашого краю», заступників міського голови. Також сформували постійні комісії, визначилися зі складом виконкому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реалії Сновської громади: пройшла перша сесія міськради (Відео)

На думку міського голови Володимира Ігнатченка, жителі громади підтримали представників цієї політичної сили, бо побачили результати діяльності депутатів «Нашого краю» за попередні п’ять років. І нині обрані представники партії готові працювати задля розвитку Носівської ОТГ.

«Нам зараз треба працювати над формуванням бюджету громади на 2021 рік, це основне питання. Водночас на бюджетах об’єднаних територіальних громад суттєво позначаються зміни в законодавстві, коли держава прагне забрати податки з громад і додати нових повноважень. Тому складно прогнозувати майбутній розвиток ОТГ, успішне вирішення проблемних питань у таких умовах», – прокоментував Володимир Ігнатченко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button